Terziler İlkokulu

Vizyon: Devletine Milletine bağlı,kültürlü iyi bir vatandaş yetiştirmek,hayatını devam ettirebileceği bir meslek sahibi olmasına yardımcı olmak,davranışlarıyla çevresine örnek olabilecek dürüst bir birey yetiştirmek.

Misyon: Biz, Terziler İlkokulu olarak; nitelikli bir eğitim ve öğretim sürecinde, kendisi ve dış dünyası ile barışık, akıl, bilim ve kültürün ışığında; sorumluluk sahibi, çevre bilinci gelişmiş, hedefleri olan, Özgür düşünen, üretken, paylaşımcı, öğrenmeyi öğrenen, özgüveni olan ve kendini ifade eden, sorunun değil, çözümün bir parçası olan, milli, manevi ve evrensel değerlere önem veren, hoşgörü ve başarıyı bütünleştiren, insan odaklı ve sevgi merkezli , bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA 08:40 DERS BİTİŞİ 14:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: .
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda yaratıcı drama, satranç eğitimi, akıl zeka oyunları çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://yalvacterzilerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Terziler ilkokulu YALVAÇ/ISPARTA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Terziler ilkokulu YALVAÇ/ISPARTA

Ulaşım Köy servisi yoktur.Okula şahsi araçla geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 118 km İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km